OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pulti

Izdelujemo in montiramo vse vrste kamnitih kuhinjskih pultov, od preprostih do kompleksnejših z izdelanim odcejalnikom ali koritom iz masivnega kamna. Za kopalnico vamp o meri izdelamo klasičen pult iz kamna debeline 2 ali 3 cm, izdelamo pa lahko tudi kad za prhanje, kopalno kad in umivalnik iz masivnega kamna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pulti / lekarne, trgovine…

Vsi izdelki so na voljo iz različnih vrst granite, marmorja, apnenca in drugega naravnega kamna. Površinska obdelava izdelkov se lahko razlikuje glede na videz in namen uporabe, najpogosteje pa je polirana, brušena, štokana ali krtačena. Ponudba vključuje celovito rešitev – od dobave materiala in izdelave do namestitve. Pokličite nas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posebno je naravni kamen dobrodošel v kuhinji in kopalnici, kjer vsak dan preživimo veliko časa. Obstojnost granita se bo tu še kako dobro izkazala, pulti v kuhinji ali kopalnici pa bodo dali občutek elegantne prefinjenosti in neuničljive uporabnosti. Je odličen toplotni prevodnik, zato v kombinaciji s talnim gretjem poskrbi za prijetno toplo ugodje v zimskih mesecih. Modne smernice se ne dotikajo tradicionalnosti kamna, zato se te opreme zlahka ne naveličamo. Menjava kuhinje ali kopalnice tako dolgo ne bo potrebna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pri montaži priporočamo fugiranje stikov in lepljenje plošč na obstoječo osnovo z kislinsko nevtralnimi lepili ( silikoni ) , ki so primerni in preizkušeni iz strani proizvajalca za lepljenje naravnega kamna, granita , tehničnega kamna in ki ne puščajo madežev na materialu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
(07) 30-56-380 /81
fax.: (07) 30-56-382
gsm: 040- 517 517 Roman
gsm: 040- 507 507 Robert
 
Industrijska cona Kanižarica
OLYMPUS DIGITAL CAMERA